Vampire Sex ~ Taemin x Taehyung ~ (+18!)

(Nem az enyém a kép, egy fanart DeviantArtról, remélem nem baj, hogy itt felhasználtam.)

Sziasztoook! :D 

Igen, nem folytatás, hanem one-shot jön most. :D

Most sajnos nehezen megy egyedül az írás, de egy párat már elkezdtem és rajta vagyok az ügyön, hogy visszarázódjak a kilengése után. :D Szóval, remélem, hamar hozom a többit is. :) 

Na! Egy szó, mint száz, most egy igazááán különleges párosról hoztunk yaoit! :D Igen, elég különleges, nem láttam még sehol TaeTae yaoit (még Shipnevet is adtam nekik! YEA! nem baj, Nana, hogy ez V beceneve, nem baj).

SHINee & BTS  

Azon belül pedig Taemin és Taehyung (V) yaoi. :) 
Nem tehetek róla, befanoltam Taemin fekete, démonias kinézetére és végem volt, Nóri meg csak tűrte, hogy Nana már megint kezdi... hehe. Szeretjük Nórit, viseli a hülyeségeimet xDD

Taehyungot Nóri írja!
Taemint én (Nana) írom!

Figyelmeztetések:


  • Yaoi (Fiú-fiú szex)
  • Nagyon erotikus tartalom! 
  • Vér
  • Trágár szavak
  • Vámpír Taemin!


Na, nem is húzom tovább a szót! :)

Jó olvasást! ^^

~Nana és Nóri~



Taemin



Apró sóhajjal emeltem vöröslő ajkaimhoz a poharat, amiben a bor pihent, miközben a szemeimmel körbe kémleltem a helyiséget és a benne tartózkodó embereket. Szinte mindent beborított a füst és az alkohol szag, vágni lehetett körülöttem, és az emberek teste körül burjánzó füstöt, ami ráérős lassúsággal nyomult a plafon felé, hogy ott szétterüljön lágyan, akár a selyem.
Felsóhajtottam, miközben belekortyoltam az italomba, ízlelgetve a száraz bor mennyei ízét. Még halkan nyögtem is hozzá, megnyalva dús ajkaimat.

Újra végig vezettem szemeimet a bárban, de nem láttam semmi kecsegtetőt a számomra. Mindenhol karcsú derekú, részeg, magukat kellemetlen helyzetbe hozó, ittas, enyhén... na, jó, nagyon durván ittas, szőke libák, nagy mellekkel... de azokból rengeteg van és őszintén? Unom a hülye picsák vérét.

Fáradtan dőltem hátra a székemben, miközben újra belekortyoltam a kesernyés ízű italba, pár pillanatra lehunyva a szemeimet, hagyva, hogy az enyhe alkohol átjárja a testemet. Jól esett, ahogy végig marta a bensőmet, és lassan a fejembe szállt. Persze, ez csak bor... nem leszek tőle részeg, de épp elég ahhoz, hogy felizguljak akárkire, vagy beinduljak bárki vérének illatára. De most különlegeset kerestem. Olyat, akivel állatias lesz a szex, és a vére íze jobb, mint a virágméz. Édesebb... hívogatóbb.

Türelmetlenül ciccegtem a nyelvemmel, miután kelletlenül konstatáltam, hogy kurvára nincs itt senki ma éjszaka, aki finom falat lenne, így türelmetlenül álltam fel a székemből, kicsit csalódottan is, de akkor láttam meg hirtelen a fiút. A fiút?! Őt!
Ében fekete hajában pár szőke tincs díszelgett, lágyan hullott a homlokára a finom, puhának tűnő hajzuhatag, ahogy mosolyogva beszélt a pultos lánynak. A fekete hajából ítélve komolynak tűnt, de a szőke tincsekkel szerzett magának némi ártatlan, játékos, csintalan külsőt.
Hatalmas szemeit messziről kiböktem. Hatalmas, gyönyörű, igéző szemei voltak, helyesen, szépen ívelt orra, az ajkai pedig dúsak voltak, hívogatóak... szinte kiáltottak, hogy "Taemin! Könyörgünk! Kóstolj belénk!" - A gondolatra felmordultam és beharapva az alsó ajkamat, felnyögtem, majd elrugaszkodtam az asztaltól, aminek támaszkodtam idő közben, s mint egy ragadozó, úgy indultam meg áldozatom felé.

A zene hangos volt, szinte dübörgött a fülemben. A füstöt, ahogy haladtam a fiú felé, majdhogynem ketté vágtam magam körül. Éreztem, hogy forr bennem a vér, éreztem, ahogy egyre közelebb megyek hozzá, hogy az állatias ösztönök úgy törnek elő belőlem, ahogy évek óta még soha.
Éreztem a vérének a mennyei illatát...

Mikor odaértem hozzá, elvigyorodtam, majd a háta mögé állva, finoman a hajába simítottam ujjaimmal, a fülénél, megcirógatva a kósza, kusza tincseket, majd másik oldalára hajoltam, és a lehető legcsábosabb, búgósabb hangon suttogtam a fülébe:

- Tudod... egy ilyen szép fiúnak veszélyes ilyen helyen járnia... - súgtam, csábító, igéző hangon, miközben ujjaimmal végig simítottam a derekán, félig lehunyt szemekkel szuszogva a fülébe. - Mi a neved, hm? - kérdeztem, a legbúgósabb hangomon, miközben felnyitottam a szemeimet és a farmer kabátja alá nyúlva a mellkasánál, végig húztam ujjaimat a vékony póló által fedett bőrén. Remegéséből ítélve tudom, hogy használ a fegyverem, akinek senki nem tud ellenállni.

Egy vámpír csábításának ki tudna ellen állni?






Taehyung



Nem is értem, hogy mi történik igazán velem. Amikor a hajamba simított egy idegen kéz, automatikusan el akartam küldeni az egyént, hogy tovább fűzzem azt a lányt, akivel eddig beszélgettem. De, amint meghallottam azt a bódító hangot, és mámorító illata az orromba kúszott, elfelejtettem azt is, hogy mit akartam.
Ahogy végig simít újra a mellkasomon, egy reszketeg sóhajt hallatok, aztán szembe fordulva vele, mélyen a sötét szemeibe nézek, amik szinte megigéznek.
Nem értem, mi van velem. Normál esetben, nem éreznék ilyen vonzalmat egy pasi iránt, de ő... ő valahogy más.

- Mi a neved? - teszi fel újra a kérdést.

- Taehyung - válaszolom, nagy szemekkel pislogva fel rá, amire ajkait nagy mosolyra húzza.
Furcsa ez a piercing a kis lánccal, de neki kifejezetten jól áll. Helyes férfi. Nagyon is az…

- Mi lenne, ha máshol folytatnánk? - suttogja a fülembe, amibe bele nyal. Azonnal megremegek és egy halk sóhajt eresztek ki ajkaim mögül, de persze senki sem hallja a hangos zene miatt.

- Jó… - válaszolom és elmosolyodom egy picit.

Olyan, mintha részeg lennék, és a fejemre az a bizonyos köd szállt volna.
Nem tudom, hogy mi van velem, de nagyon tetszik.
Ahogy kihúz a bár részből, felvisz annak egy VIP szobájába. Ide csak a leggazdagabbak tudnak bejutni. Csoda, hogy én is be tudtam jönni, de mindent egy jó csajért, nem? Bár... ebben az esetben, ez a férfi is megteszi.
Nem vagyok meleg, meg semmi hasonló, de úgy érzem, ha ezt kihagynám, valami nagy dologtól fosztanám meg magam.
Nem tudok és nem is akarok ellenkezni.

Ahogy behúz az egyik szobába, azonnal az ajtónak lök, és éhesen az ajkaimra hajol és megcsókol.
Úgy tépi a számat, mint valami vadállat, de eszméletlenül tetszik.
A lánc, ami az orrpiercinget köti össze a fülbevalójával, folyamatosan érzem a bőrömön, azt a tipikus hideg, fémes érzést.
Karjaimat a nyaka köré fonom, ezzel még közelebb húzva magamhoz.
Baromi jól csókol. Tetszik. És ez a szoba is. A fekete falak a piros kiegészítőkkel, valami elképesztő. Mintha... nem is a Földön lennénk, hanem a Pokolban. De, lehetséges, hogy ott vagyunk, csak nem tűnt fel.

Ahogy elhúz az ajtótól, már is a hatalmas vörös ágyig sétál velem, amin lágy bőrhatású bevonat csillogott, ajkaimat el nem engedve a sajátjával, csak is akkor, amikor ledob az ágyra, majd fölém mászva, újra a dús ajkaimnak esik az ő szintén dús ajkaival.






Taemin



Megőrjített. Az illata, az ajkai... édesek voltak, mint a méz. És mikor a hevességtől kiserkent a száján a vére, és megéreztem ajkaim között az ízét, mélyen felmorrantam, összerezzenve. Túl finom volt... túl ízletes. De nem akartam elkapkodni. Nem akartam lecsapolni rögtön az elején. Még várok... mert édesebb az íz szex közben.

- Nyögj... - sóhajtottam, miközben a férfiasságára fogtam, amire automatikusan felnyögött, hátra hajtva a fejét. Elvigyorodtam, és kapva kapta az alkalmon, a nyakára illesztettem ajkaimat, végig nyalva a finom bőrén, mélyen magamba szippantva az illatát, ami elmámorított... olyan volt nekem, mint az embereknek az afrodiziákum. Túl jó volt...

- M-mi a nev... ah! - nyögte, mire érzékien végig nyaltam az ádámcsutkáján, finoman meg is harapdálva az apró, kissé érzékeny részt, másik kezemmel pedig az inge alá nyúltam, majd feltűrve azt, végig simítottam a lapos hasán, felcsúsztatva az ujjaimat a mellkasára. Éreztem, milyen gyorsan emelkedik és süllyed az érintéseim alatt. A szíve is, mintha ki akarna szakadni a bordái fogságából.
Édes. Ártatlan. Gyönyörű... szenvedélyes... őrületbe kergető.
Azok a szemek, az az arc...
Felhördültem, majd a kulcscsontjainál nyalogatva, harapdálva a bőrét, felnéztem rá, kéjes, vágy ittas szemekkel, ködös pillantásokkal illetve, miközben bekaptam az apró kis csontocska szélét, megharapdálva, ajkaimmal végig nyalva rajta. Felnyüszített, ahogy ezzel egy időben végig simítottam nadrágon keresztül a merevedésén.

- Taemin - vigyorogtam rá, mire felsóhajtott és lehunyta a szemeit, élvezve az érintéseimet.
Elvigyorodtam, és egy pillanat alatt a combjaira ültem, majd egy határozott mozdulattal levettem magamról a bőrkabátomat, és egy egyszerű mozdulattal letéptem az ingemet is, ami a testemet zárta el a kémlelő szemek elől. Egészen eddig.
Egy percet sem várva tovább, lehúztam róla a farmer kabátját és letéptem róla az ingét, így teljesen a szemem elé tárult a gyönyörű, selymes bőre.

Gyönyörű…






Taehyung



Végig nézek erős testén vágyakozva, hogy megérinthessem. Nagyon jó teste van... izmos is és... csábító. Nem úgy, mint az enyém.

- Milyen szép bőröd van... - suttogja, ahogy lehajol hozzám, aztán nyakamra hajolva, megharapja az érzékeny bőrömet, amitől egy nyögés szakad fel belőlem.
Annyira jól esik, amiket csinál. Hiába nem nő, de a nadrágom, már hihetetlenül szűkösnek bizonyul. Feszít és megőrjít.
Akarom őt, nagyon is!

- Ah... még... - nyöszörgök, ahogy kezét közben ismét megérzem a férfiasságomon, aztán ahogy megszívja a bőrömet is, beharapva az alsó ajkamat, felnyüszítek a csípőmet megemelve.

- Milyen... erotikus vagy - suttogja a bőrömre.

Erotikus? Ha ő mondja, elhiszem. Nem néz ki olyan embernek, aki hazudik.

Elkapom a kis láncát, aztán magamhoz húzva, megcsókolom, átkarolva a nyakát, ölemet pedig az övének dörzsölöm, ahogy csípőmmel ismét fellökök.
Taemin szinte azonnal felhördül, és újra vadul tépni kezdi az ajkaimat, ujjaival pedig az övemnél babrál, hogy megszabadítson a nadrágomtól. Nem is kell neki sok idő, hogy leügyeskedje rólam, aztán már csak a boxeremen keresztül érintse meg vágyam. De én eléggé türelmetlen ember vagyok. És kifejezve az eddigi "elégedetlenségemet" lelökve magamról, fölé kerekedek, aztán a csípőjére ülve, megnyalva ajkaimat, ködös szemekkel nézek az ő éhes tekintetébe.
Ajkaimról lenyalom vérem. De, ahogy elnézem a vér dolog egyáltalán nem taszítja. Sőt!
Kifogtam egy perverz alakot. Annál jobb.

Ujjam végig húzom vérző ajkamon, aztán véremtől vöröslő ujjamat, végig vezetem a testemen, vékony vagy néhol halvány csíkot húzva a bőrömre a mellkasomtól, le az alhasamig, végig a szemeibe nézve. De kezem nem áll meg, ujjaimat a megmaradt textil alá vezetem, fejem hátravetem egy nyögés kíséretében, ahogy a férfiasságomra fogva, lassan mozgatom magamon az ujjaimat, ölén egy pillanatra meg is vonaglok egy kicsit, tekintetem továbbra is az övébe fúrva, jelezve neki, hogy nekem több törődésre van szükségem.






Taemin



Végig néztem a csábos, hívogató testén... ahogy a véres ujjával végig simított magán, halovány vörös csíkos hagyva az ujjbegyeivel a bőrén... akaratlanul is felnyögtem, végig követve minden mozdulatát, és mikor az alsójába nyúlt, megsimítva a merevedését, azt hittem, hogy begolyózok. Hát, még mikor a szemeimbe is nézett! Kihívóan, csábosan... mintha azt akarná mutatni, hogy... hogy...
Én rohadtul meg fogom dugni.

- Ne játssz velem! Nem tudod... milyen, ha bevadulok - sziszegtem, megnyalva a számat, miközben ő elvigyorodott, huncutul és csábosan, majd lenézett a testemre és megnyalta az ajkait, vágy ittas, kéjes szemekkel nézve rám. Egyszerűen olyan volt, mintha álmodtam volna.

Ez a fiú kezd megőrjíteni...

A csípőjét lassan, de folyamatosan mozgatta a merev tagomon, amit még fedett a több réteg textil anyag. Kezdett egyre kényelmetlenebbé válni, főleg, ahogy a feneke nekipréselődött, és úgy izgatta... egyszerűen éreztem, hogy egy pár perc kínzás, pár perc nyögdécselés... és pár olyan pillantás, és ájulásig fogom szeretni a testemmel...
És igen. Nem sokáig tudta már húzni az agyamat. Mikor hosszasan és mélyen felnyögött, hátrafeszítve a fejét, aprócska ívben feszítve meg a vékonykás hátát, elszakadt az utolsó szál cérna is és nem bírtam magammal tovább.

- Te ribanc - sziszegtem, majd elkaptam a derekánál fogva, és fordítottam a helyzeten. Szinte a matracba döngöltem, ahogy magam alá tepertem a vékonykás testét, majd felé hajoltam és durván, erőszakosan csókoltam meg a vöröslő, dús száját, miközben az ujjaimmal a boxere korcához nyúlva, lerántottam róla a vékony anyagot, ezzel felfedve teljes valóját. Halkan felnyögött, mikor végig simítottam merev tagján és haloványan megvonaglott, mikor ezzel egy időben a mellbimbóját kezdtem el ajkaimmal kényeztetni.

- Hihetetlen vagy - sóhajtottam az aprócska kis testrészre, miközben az előváladékos ujjaimmal utoljára végig simítottam a merevedésén, és a feneke felé vezetve az ujjaimat, az egyiket rögtön belé is nyomtam.
Elő akartam készíteni. Azt akartam, hogy visítson alattam... sikítson! Nőket megszégyenítő hangon sikoltson, hogy másnap megbánja, hogy ennyire felhúzott...

Felkúsztam az ajkaihoz, és szenvedélyesen megcsókoltam, mélyre tolva benne az ujjamat, mire az ajkaim közé nyögött, a hátamra marva a körmeivel. Elvigyorodtam és rögtön csatlakoztattam a második ujjamat is.

De persze, nem eszik ilyen forrón a kását... olyan lassan fogok mozogni benne... kínozni fogom, gyötörni, hogy könyörögjön az extázisért, amit adni fogok neki!






Taehyung



Nem tudom, hogy holnap mit fogok lelkileg érezni, ha magamhoz térek. Lehet, hogy bánni fogom, de az is lehet, hogy nem. Bár egy ilyen élvezetes és bódító dolgot, hogy lehetne megbánni? Ez lehetetlen. Túl jó és túl tökéletes minden.

Felnyögök, ahogy ujjait mélyebbre tolja bennem, aztán mellbimbómat is erősen megszívja.
Mellkasomat azonnal kidomborítom neki, fejemet is hátra vetem.
Túl jó érzés, amit kapok... milyen lesz majd, amikor az ujjait valami más helyettesíti? Biztos, hogy sokkal jobb érzés lesz.
Viszont, amikor megérzem még egy ujját magamban, beharapom az alsó ajkam, ugyanis ez már egy kicsit kellemetlen.

- Nem tetszik? - kérdezi egy mosollyal, mire picit elmosolyodom.

- Kellemetlen ez... a feszítő érzés... - suttogom, újra a hátába marva, aztán ahogy megcsókol, másik kezét a merevedésemen érzem, ahogy lassan simogatja, így hamar hozzászokok. Sőt, tetszik, ahogy így kitöltenek az ujjai, ahogy mozognak bennem. Ez valami csodálatos.

Eddig is megremegett az alhasam, de most... folyamatosan érzem és megőrülök.

- Taeminh... - nyögöm, tőlem szokatlanul magasabb hangon.

- Mit szeretlnél? - kuncogja, miközben ujjait mélyebbre tolja bennem.
Felnyüszítek, lábaimat pedig nagyobb terpeszbe húzom.

- Téged! Tégedh... - sóhajtom, fejemet a vörös párnába vetem és megvonaglok alatta. - Tölts ki... - lihegek, mélyen a szemeibe nézve, kérlelve.






Taemin



- Szeretnéd, TaeTae? - kuncogtam, mélyebbre csúsztatva benne az ujjaimat, érzékeny ponton simítva meg őt belülről, mire mélyen felnyögött és fellökte a csípőjét, szinte már nyüszítve, hogy tegyek eleget a kérésének.

- Igenh... csin... csináldh már! - nyögte, ívbe feszítve a hátát. Elvigyorodtam, szélesen, miközben végig nyaltam a dús ajkaimon, végig nézve a testét. Egyszerűen egy férfihoz képest túl szép volt. A könyörgő szemeivel figyelt engem, félig lehunyt pillákkal, sarkukban pár könnycsepp is meghúzódott, várva, hogy összezárva szemhéjait, útjukra eressze őket. Az arca halovány rózsaszín pozsgásos pírban futott végig, a haja csapzottan, rakoncátlanul hullott a szemeibe, a vöröslő, dús ajkait harapdálta, miközben nyöszörgött és nyüszített, fel-fel lökve a csípőjével.
Túl szép volt. Túl tökéletes.
- Kérd szépen - kuncogtam a füléhez hajolva, megrágcsálva a fülcimpáját. Rögtön elhagyta kívánatos ajkait egy hangos nyögés, ahogy megvonaglott a teste.

- Dugj már meg, az Isten basszon keresztbe! - sziszegte, a hajamba túrva az ujjaival, erőszakosan húzva az arcomat az övéhez, majd amint véghez vitte tervét, a száját az enyémekre tapasztotta, szinte rögtön elmélyítve a csókot.

És megadtam neki, amit kért. A szenvedélyes, heves csókcsata közepette húztam le magamról a nadrágomat - elég nehéz volt csókolózás közben, félig térdelve -, majd amint megszabadultam tőle, durvábban csókoltam, finoman szívogatva a kiserkent ajkából a finom, mézédes vérét, tövig merülve a szűk, forró testében.






Taehyung



Mikor megérzem magamban, azonnal elnyílnak az ajkaim, hogy egy sikolyt eresszek ki közölük.
Annyira feszítő és fájdalmas, hogy mindjárt megőrülök.
Mikor kinyitom a szemeimet, látom ahogy vigyorog rajtam. De még sem mozdul meg bennem, aminek nagyon hálás vagyok. Az eddigi lelkesedésem, egy pillanat alatt lelohadt.

- Ez azért van, mert telhetetlen vagy - kuncogja, ahogy a fülemhez hajol, és megharapdálja a fülcimpámat.
Megremegek és felnyüszítek, hátát pedig átkarolom, közelebb húzva magamhoz, hogy némi biztonságérzetem legyen.

- Én csak... azt hittem, hogy olyan jó lesz... mint az előbb - motyogom, aztán a szemeimből útnak indul pár könnycsepp, ami végig folyik az arcomon, majd a vörös párnában tűnik el.

- Olyan jó lesz - suttogja a fülembe, amibe belenyal, ezáltal egy halk nyögést váltva ki belőlem. - Meglátod - kuncogja, aztán lenyúl a testünk közé, megtalálva ujjaival a férfiasságomat, ami köré összekulcsolja az ujjait és lassan elkezdi fel-le mozgatni rajtam őket.
Fejemet egy picit hátra vetem, ahogy most a fájdalom mellé, gyönyör is társul.
Egy ideig így kényeztet, csókolgatja az ajkaimat, a bőrömet, mozgatja merevedésemen az ujjait... ezzel pedig újra eléri, hogy élvezzem az egészet, hogy ez a fájdalmas érzés, végleg eltűnjön.
Amint én is úgy érzem, hogy felkészültem, lehúzom magamhoz a tarkójánál fogva, és megcsókolom, csípőmmel pedig fellökök, jelezve neki, hogy mozogjon.
Ajkaim közé morran, aztán nem is kell kétszer mondani neki, azonnal elkezd mozogni bennem.
Lassan, de ahogy majdnem teljesen kicsusszan belőlem, úgy merül el ismét teljesen tövig, amire egy hangos nyögést vált ki belőlem.
Ez... elképesztően tetszik így.

- Mégh! - nyögök fel, ahogy megismétli, körmeimmel a hátát újra kimarom. Valami csodálatos ez a szex.

Soha a büdös életben nem gondoltam volna, hogy valaha is egy pasival fogok lefeküdni, és én fogok úgy viselkedni, mint egy feltüzelt ribanc. Mert ez az igazság, most az vagyok… de nem csoda... annyira jó, annyira... kihozza ezt belőlem, hogy nem tudok mit tenni. Azt teszem, amit érzek és ami jön. És ez elképesztő. Főleg a farka, ahogy mozog bennem.

- Aztán nehogy megint sírj - neveti el magát, de újra a láncra fogva, magamhoz húzom, mint egy kiskutyát, aztán ajkaira tapadva csókolom, csípőmmel újra fellökök, hogy mozogjon gyorsabban, hogy adjon még többet.






Taemin



Ajkai közé morrantam, majd erősebben kezdtem el benne mozogni, amire a szám közé nyüszített, ívben feszítve a hátát, a hátamat marva a körmeivel. A csókba vigyorogtam, és gyorsabb tempóra váltottam, majd felegyenesedtem egy kicsit, és a térdhajlata alá nyúlva, kicsit megemeltem a lábát, hogy jobban hozzáférjek.

Erősen, gyorsan mozogtam benne, sűrűn megcsinálva azt, hogy kihúzódtam belőle és erősen, keményen nyomultam vissza a forróságba, ezt pedig egy hangos kiáltással nyugtázta, teljesen megfeszülő izmokkal. Én pedig... ittam a látványát. Egyszerűen elképesztő volt az a kéjes arc, azokkal az összeszorított szemekkel, ahogy a kezei a feje mellett pihentek, erőtlenül szorítva ökölbe a karjait... egyszerűen túl erotikus volt.

Meg akartam harapni. Inni a véréből, hogy minél vadabb legyen ez a szex. De várni akartam. Majd akkor, ha már elélvezne... a harapásommal, és a vérszívásommal olyan élvezetet fog kapni tőlem, hogy egész életében epekedni fog utánam. A fogam, az ajkaim... a testem, a farkam után.

- Volt már részed... igazi... szexben? - nyögtem, mélyebbre nyomulva benne, mire hangosan felnyögött, megremegve, ívben feszítve a hátát. Elvigyorodtam, a combjaira fogva az ujjaimmal, erősen markolva az izmait rajta, keményebben csapódva az alfeléhez, mélyebbre nyomulva belé.

- O-o-ott! - visított, mikor érzékenyebb ponton értem el. Elvigyorodtam, majd kihúzódtam belőle és kíméletlenül visszalöktem magam belé, eltalálva azt a pontot a testében.

Az a hang, amit kiadott magából... azt hiszem, bárki megirigyelhetné.






Taehyung



Szó szerint visítok alatta, mint egy utolsó kurva, aki baromira élvezi, amit kap. De pont ez a helyzet, hogy hihetetlenül élvezem, amit kapok. Ha az ő „kurvája” kell, hogy legyek, ezer örömmel megteszem, csak kényeztessen így engem, mindig!
Mikor megismétli ezt a mozdulatot, a fejem mellett görcsösen lepedőt markoló kezeim megfeszülnek, és újabb sikolyt hallatok.
Nem érdekel, ha meghallanak. Azt akarom, hogy hallják, milyen élvezeteket kapok, hogy milyen jó sorom van most.

- Mégh! MÉG! - sikítom, meg emelve a csípőmet, mikor újra belém csúszik. Ezzel kiváltok belőle egy hangosabb morranást, majd elvigyorodva, újra a combjaimra markol és keményebben, gyorsabban csapódik belém, többször eltalálva bennem azt a bizonyos érzékeny pontot.
Ha így folytatja, meghalok... ha így folytatja, örökké érte fogok epekedni... ha így folytatja... beleszeretek.
Annyira helyes, annyira tudja, hogy mire van szükségem... alig egy órája ismerem, de úgy érzem, ha nem lesz az enyém örökre, belepusztulok a magányba.
És tényleg. Ha nem lesz az enyém... biztos, hogy az egyik felemet veszítem el. Ha csak a szex terén is, de biztos.

- Mit szeretnél még? - kuncogja, éhes szemeivel végig méri a testemet, nézése szinte perzseli a bőrömet. Olyan átható és tüzes.

- A végét! A végéth! Dugj... keményebbenh! - nyögök éles hangon, erősen behunyva a szemeimet, majd újra felsikítva, amikor újra tövig merül bennem, kíméletlenül. - Mégh! - lehelem, rekedtes hangon.
Holnapra, biztos, hogy nem tudok majd beszélni. Járni főleg nem. De nem érdekel!

- Még? - kuncogja, aztán újra megismétli, újabb sikolyt előcsalva belőlem. Ekkor érzem, hogy már nem kell sok, így testem azonnal elkezd ívben feszülni, ahogy már a kielégülést várom, hogy végre elérjem azt az érzést, ami ennek a csodás éjszakának a befejezése a megkoronázása lesz.






Taemin



Elvigyorodtam, majd lassan megálltam a mozdulataimban.

- Van egy jobb ötletem, Tae - sóhajtottam a fülébe, megnyalva a cimpáját, mire felnyüszített és ívbe feszítette a hátát.

- Ah... csa-csak... mozogj... kérlekh... - nyögte, meg-meg remegve. Gondolom, már közel volt a gyönyör beteljesüléséhez.
Elvigyorodtam, majd az ajkaira hajoltam.

- Életed legjobb szexe lesz... - sóhajtottam a szájára, és finoman a háta alá nyúltam erős karjaimmal, majd határozott mozdulatokkal, felemelve őt, az ölebe húztam, magamhoz ölelve, szorosan, így merevedése teljesen közénk nyomódott. Szinte rögtön megremegett és felnyöszörgött, én pedig próbáltam minél erősebben fellökdösni a csípőmmel.
De ő elég türelmetlen... mozog rajtam, mozgatja a csípőjét, és ezekkel a mozdulatokkal a merevedését is ingerli, ahogy izmos hasfalamnak nyomódik, plusz élvezetet adva neki.

- Ahh... - nyöszörögte elhalóan, és mielőtt elélvezett volna, hirtelen a nyakára kaptam ajkaimmal, a bőrébe mélyesztve az éles, csillogó szemfogaimat. Hirtelen felsikoltott, élvezettel teli hangon, mint aki hatalmas extázisban van, ezzel egy időben megvonaglott a teste, éles sikolyt hallatott, ahogy a hátamba vájta a körmét, és hogy még jobb legyen neki, egyik kezemet a merevedésére kulcsoltam, kíméletlenül mozgatva rajta az ujjaimat, masszírozva őt, folyamatosan ingerelve a bejáratát és a prosztatáját is.
Közben pedig ittam a vérét... szívtam magamba a mézédes nedűt, kíméletlenül ingerelve őt is és magamat is.

Egyszerűen túl jó... túl finom, túl jó…

És ahogy elnézem, élvezi a harapást, és még csak el se gondolkodik rajta, mit teszek. Vonaglik a karjaim között, sikít, nyög, karmol, mint egy utolsó, büdös ribanc.

Jobb, mint a nők! Rohadjak meg, hogy jobb! Még a vére is édesebb. Ártatlan... finom…






Taehyung



Fel sem fogom igazán, hogy mit csinál. Tudom, hogy megharapott, de az érzés, amit ezzel ad, valami hihetetlenül jó. Fel sem tudom fogni ép ésszel.
Felsikítok, mikor újra eltalálja bennem azt a pontot, megvonaglok a karjaiban és fejemet hátra veszítem, nyakam erősebben megfeszül a fogai között, amitől csak még inkább beindulok. Persze, ha lehet már ennél is jobban.

Vadul mozgatom én is a csípőmet rajta, egy pillanatra sem állva meg. Ujjaimmal folyamatosan a hajába túrok, nem tudom elengedni. Ha már nem csókolhatom azért, mert ilyen gyönyört ad a nyakamnál is, hát hadd érintsem meg úgy, ahogyan nekem tetszik.

És az ujjai... ahh... ahogy rajtam mozognak valami elképesztő. Ez a hármas érzés, mindjárt az őrületbe kerget, érzem, hogy mindjárt vége. A testemet most úgy érzem, mintha egy ketyegő bomba lenne, amelyik bármelyik pillanatban felrobbanhatna.

Újabb sikolyt hallatok, vadul megtépem a haját, aztán egész testemben megfeszülök, ajkaim elnyílnak maguktól, szemeim is fel-felakadnak, ahogy érzem, hogy a gyönyör átjárja a testemet.
Újra sikítok, mint egy kurva, és csípőmmel vadul mozgok még mindig rajta, egészen addig, mígnem a hasfalára élvezek. Ekkor hallom az ő nyögését, majd morranását, ahogy ő is szintén megfeszül, és belém élvez. Nyakamat pedig nem engedi el, csak szívja és csak szívja, mintha sosem akarná elengedni. De nem bánom, mert az orgazmus után, ez egy olyan plusz, amit hozzá ad, hogy mindjárt megőrülök.

Felnyöszörgök, tarkójára fogok a kezemmel, és erősebben a nyakamhoz szorítom, hogy adjon még ebből a bódító érzésből. Ugyanis, kezdek szédülni, olyan, mintha részeg lennék. A hallásom is egyre tompább és ez az érzés... olyan, mintha repülnék, mintha semmi gondom nem lenne.

Ez az este... így tökéletes, ahogy van.






Taemin



Mikor elélvezett, és megvonaglott rajtam, és követtem én is a gyönyör kapuiba, elváltam a nyakától, majd finoman végig nyaltam a sérülésén, ezzel is segítve a seben, hogy ne vérezzen el. Igen, nem kellene túl kecsegtető, ha elvérezne, így szorgosan nyalogattam, puszilgattam, hogy mihamarabb elálljon a vérzése.

Felsóhajtott, mikor rám nézett, ködös, fátyolos szemekkel, én pedig végig nyaltam a még véres ajkaimon, majd lassú mozdulatokkal az övéire hajoltam, végig csókolva a dús, pirosló száját. Finoman átkarolta a nyakamat, mélyen az ajkaim közé szuszogva. Elmosolyodtam, majd lassan eldöntöttem úgy, hogy még mindig benne voltam, így alattam feküdt, a nyakamat szorongatva, hagyva, hogy csókoljam, ameddig bírom. A fémes íz könnyeden oszlott el az ajkaink között, és mintha egy kicsit élvezné is a új, furcsa ízt a szájában, csak hevesebben csókolt.

Elhúzódtam tőle, majd mélyen felsóhajtottam és egy könnyed mozdulattal kicsusszantam belőle, és elfeküdtem mellé a kanapén. Mint egy jól lakott kisgyerek, teljesen hozzám bújt, kissé fáradtan és erőtlenül, halkan zihálva, pihegve.
Nekem kell ez a fiú, ez egyszer biztos! Bele fogok halni, ha nem lehet az enyém. A teste, az arca... a vére... mindene túl jó! Túl édes... túl finom...

- Egy ideig ne mozogj. Össze fogsz esni - mondtam, rideg hangon, mire köd fátyolos szemekkel nézett rám, az orgazmustól és a vérszívástól együttesen kótyagosan, mintha itt sem lenne.
Kis édes.

- Miért? - kérdezte, résnyire nyitva hagyva a száját mondandója után, fáradtan nézve fel rám.

- Mert vámpír vagyok, édes - kuncogtam. - Szerinted miért élveztél el majdhogynem rögtön háromszorosan? Mert a véredet szívtam közben, ami egy igazi extázis szex közben - vigyorogtam, oldalasan fekve mellette, felvont szemöldökkel nézve rá.
Összevonta a szemöldökét, fáradtan, fátyolosan nézve rám. Szinte hallottam, ahogy az édes kis fejében forognak a fogaskerekek. Komolyan, hallottam.
Erősebben vigyorogtam rá.

- Akkor bármelyik szexnél ilyen érzésem lehet, ha veled vagyok? - kérdezte, megnyalva a még kicsit véres száját.

- Igen? - nevettem, megköszörült torokkal.

- Ez az! - nyögte, rám ülve, szenvedélyesen megcsókolva, lefogva a csuklóimnál a karjaimat. Felvontam a szemöldökömet, miközben mélyen a szájába sóhajtottam.

- Vámpír vagyok. Nem félsz? - kérdeztem, vigyorogva nézve fel a ködös szemeibe, megvillogtatva a hatalmas szemfogaimat.

- Ezért az érzésért?! Tudod, nagyon leszarom! - nevetett, megnyalva a száját, megmozdítva rajtam a csípőjét. Felnyögtem, mikor a férfiasságomon körözött a fenekével.

- Ah! Nem szívhatok több vért belőled... elájulnálh... - nyögtem, elnyílt ajkakkal. - Mit kezdek egy ájult fiúval?! Nem foglak innen kicipelni! Hé! Hűtsd le magad! Nem duglak meg megint, most véééégah! - nyögtem, mikor pont jó helyen helyezkedett el rajtam.

- Nem baj! Hagyj itt, majd holnap megkereslek! Kellesz nekem! Kurvára kellesz, úgyhogy rohadtul nem menekülsz! - Újra a számra mart, szenvedélyesen kínozva a duzzadt számat.
Ilyen se fordult velem még elő soha.

Egy ember, egy fiú... egy alig 20 éves fiú közre fogjon és ne eresszen el. Valamiért, úgy éreztem, hogy élete végéig a nyakamon fog lógni. De nem zavar, végül is.
Túl jó volt ez a szex ahhoz, hogy zavarjon.

- Hát jó, bogaram. De holnap nem fogsz tudni se menni, se beszélni, létezni főleg, mert a vérhiányod magas lesz! - vigyorogtam, magam alá teperve, vészesen csillogó szemekkel nézve az övéibe.

- Dugj már meg! - vinnyogott, erőszakosan a tarkómhoz nyúlva, Elvigyorodtam, mélyen a szemeibe nézve, ahogy végig simítottam a fedetlen, puha bőrén, finoman megkaristolva a bőrét érintéseim alatt.
Bár, nincs ellenemre a dolog... egy vérbeli hímringyót fogtam ki, akinek még tetszik is a helyzet.

- Nem vagy te mazochista...? - kuncogtam, a férfiasságára fogva, amire megvonaglott, ugyanis még érzékeny volt neki. De ahogy elnéztem, nem zavarta…

- De! De! Ha akarod, az leszek, de csináld már! - nyüszített. - Azt az érzést akarom! Újra és újra! - nyögte, oldalra döntve a fejét.

Telhetetlen.
Hát, akkor... újabb szexre fel. Szép éjszakának nézünk elébe. Cipelhetek magamhoz egy tetszhalott, ájult fiút...
Hát, ha eddig nem félt, majd a lakásomban fog. Előre várom a fejét, mikor felébred a hálószobámban.

- Az enyém vagy, ha ennyire akarod... - vigyorogtam, a fülébe súgva. - Egy vámpír szexrabszolgája leszel... - búgtam, érzéki hangon, végig masszírozva a merevedését.

- Nem bánom! - nyöszörögte, a csípőjét emelgetve.


Úgy legyen, kicsi Tae... úgy legyen!

Megjegyzések

  1. Hát hát hát... IMÁDTAM Istene m kár hogy csak one shot kiváncsi lettem volna h mi lesz veluk.Vt vajon átváltosztatya hisz egy idő után megöregszik meg minden. Meg szerelmesek vagy csak szex huu. V egy igazi ribanc volt *-* hát teljesen oda meg visza vagyok nagyon jó lett a " Haloweeni külön kiadás " XD olyan jo baszus tiszta exsztázisba vagyok >< . Na a többi folytatását is izgatottan várom XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük és örülünk, hogy tetszett! :D
      Igen, végül is, lehet Halloweeni külön kiadás, bár, eszembe sem jutott, amúgy. xDDDDDDDDDD De elmehetne annak! :D
      Huh, mi próbálunk becsületesen folytatni, csak annyi-annyi dolgunk van már. :( De igyekszünk! :D

      Törlés
  2. Egy szavam van erre...
    ELKÉPESZTŐ!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤(๑♡∀♡๑)
    (灬♥ω♥灬)
    Egyszerüen nagyon nagyon szép lett! <3
    Annyira tetszik hogy, hogy, hogy nincs szavam! *---* <3
    Nagyon nagyon gyönyörűen fogalmazól/fogalmaztok! <3 <3 <3
    Biztos, hogy elfogom máma még olvasni va 7-szer!
    (´∀`)♡❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük és örülünk, hogy tetszett! *-* És nagyon boldoggá tesz mindkettőnket, hogy így gondolod! :D *-*
      Köszönjük! <3

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Szóval ma hallgattam meg először TAEMIN Thirsty című számát és...
    Szóval beugrott ez a történet és muszáj volt írnom.
    Őszintén.. jósok vagytok?!?
    Amúgy imádlak titeket!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések