Trouble - HopeKook



Cím: Trouble
Alkotó: Nana  
Hossz: ?
Besorolás: +16 
Műfaj: Bandfic, romantikus
Figyelmeztetés: Slash, trágár beszéd, bromance
Összefoglalás: 
Hozzáfűzés: (Régi fici, nagyon régi.)



Halk sóhajok és zihálások zavarták meg a szoba magányos csendjét.
Apró kiáltás visszhangzott a szobán belül.
A szobába beszökő, halovány Holdfény óvatosan vetítette a fal sarkaira az elnyújtott árnyékokat.
Újabb kiáltás.
S csend borult a vékony falak közé.

Lassan csúsztak le az ujjai a felette lévő felkarjáról, fel-fel akadó szemekkel, miközben óvatosan oldalra döntötte a fejét, elnyíló ajkakkal. Az idősebb mélyen felsóhajtott és a nyakába nyomta a homlokát, aprókat sóhajtozva.

Megint. Megint megtörtént.

Az idősebb lassan elfeküdt a másik mellett, miközben az előttük lévő falra vetült a pillantása, ködös, kótyagos szemekkel figyelve az ablakuk előtt lévő fa árnyékát. Lengedezett a nyári szellő, meleg volt, ő még is hűvösnek érezte.
Megint kihasználta.

A fiatalabb beharapott ajkakkal oldalra fordult és az idősebb felé fordította a tekintetét, mély sóhajjal, mellkasában feszítő, rossz érzéssel küszködve.

- Megint elmész? - kérdezte halkan, alig hallható hangon. Az idősebb csak felsóhajtott, nem mondott semmit. Lassú mozdulatokkal kelt fel mellőle és kicsit szedetlen, szétszórt mozdulatokkal kereste a ruháit. A fiatalabb nem mert beszélni, csak felült az ágyban, magára húzva a takarót, amit mindig tett ebben a kellemetlen, magányos helyzetben. - Mindig itt hagysz… - mondta halkan, már lassan megsemmisült hangján.

Ő viszont nem válaszolt. Mint mindig, ilyenkor sem válaszolt.

- Miért teszed ezt velem? - kérdezte, halk, remegő hangján. Az idősebb frusztráltan felsóhajtott és mikor hátrafordította a fejét és meglátta a fiatalabb elveszett, könnyes tekintetét, egy pillanatra megsajnálta. A fiatalabb arcán lassan végig futottak az aprócska gyémánt cseppek. Látta, ahogy csillognak…
Átfutott a fején, hogy marad és megöleli, hogy vele alhasson el, de nem akart neki hazudni.

Ő csak jött. Elvette, amit akart és távozott.
Mint mindig.

- Gyűlöllek… - A fiatalabb ajkai megremegtek, ahogy az ujjaival görcsösen szorította az előtte lévő paplant, könnyes szemekkel. Már lilás árnyalatot vettek fel a vékonykás, hűvös ujjai.

- Jól teszed. - Nem mondott mást. Ennyi volt a reakciója.

Lassan magára vette a farmernadrágját és a bő, rövid ujjú ingét. Ahogy tudta, a sötétben, tükör nélkül megigazította a haját és újra a fiatalabbra nézett.
Nem köszönt el tőle. Csak végig mérte. Végig mérte, hogy éreztesse, nem ez volt az utolsó. Mert ő újra jönni fog és újra el fogja venni azt, amit ő akar.

Végül a telefonját előhúzva a zsebéből, szemrebbenés nélkül megfordult. Megnézte az időt, majd az ajtóhoz nyúlva, lenyomta a kilincset és kilépett a szobából, hátra hagyva a másikat.
Megint.

Aki végig nézte, ahogy az idősebb kinyitja az ajtót, kilép rajta és becsukta maga után, halkan, mintha mi sem történt volna. Hallotta a cipője kopogását, ahogy elindul az előszobába. Aztán hallotta, hogy kilépett a bejárati ajtón, hangosabban becsukva maga után azt, jelezve, hogy tényleg elment.
Megint.

Lassan, a könnyektől fátyolos szemeivel nézett a Holdra, aminek a halovány fénye beszokott az ablakon át. A tavaszi szellő lágyan cirógatta a függönyt, aminek hatására az finoman, lassan lengedezett, ráérősen és nyugodtan. 

Megint összetört.
Újra és újra.


Megjegyzések

  1. Ogéretes ha van kedved ès ötleted szerintemfolytasd bár már így is sokat írsz egyszere nem mintha gond lenne nekem anál jobb XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, csak kettőt írok magamtól, ez lenne a harmadik. :D A többi az barátnős. :D
      Ha úgy van, biztos fogom folytatni és örülök, ha tetszik ez a kis "szösszenetecske" *-*

      Törlés
  2. Hejho
    Juj, amúgy.
    Úgy utállak néha.><Most olvasnom kell valami husiságot Hoseokkal mert megint nem fogom szeretni egy hétig.🌚
    Hhhhh
    Szed
    Nagyon jó volt btw.😉
    Vagymi
    Nem értek a komment íràshoz.xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, bocsi, hogy ellenszenvet váltott ki belőled a fici a kis Napsugárral szemben, nem ez volt a cél. :D Azért remélem, megbarátkozol vele. :P
      Köszönöm, örülök, hogy tetszett, bár, ez nagyon régi történet, tele van hibákkal, de... nevermind. :D Köszönöm! <3 <3 <3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések