Karamell (TaeGi) (1)




Gyerekek, itt most hatalmas a forgalom. Van itt már lassan minden. :D

MinJivel azon agyaltunk, hogy kell valami überjó, amit ketten írunk. Hát, ki is pattant a dolog. TaeTae és Yoongi!
Túl sokat nem akarok elmesélni a történetből, csak annyit... nem, nem is mondok semmit. :3 GonoszNana, hehe.

Yaoi témájú lesz végig, fiú-fiú szerelem, lehetnek benne trágár szavak, ilyen-olyan dolgok. :D Több fejezetes (remélem sok fejezetes lesz).

MinJi alakítja TaeTaet, jó magam pedig Yoongit. ^^

Jó olvasást! :)

~ Nana és MinJi ~



Taehyung



Az ágyamban feküdtem és a szokásos elalvás előtti rituálét végeztem, aminek az utolsó fázisa az életről való elmélkedés volt. Igen, szoktam olyat is. A gondolataim egy különös irányba kanyarodtak, ahogy eszembe jutott, mi is fog történni holnap. Egy egészen régi emlék ugrott a szemeim elé.

A feketeség elmosódott, ahogy becsuktam a szemem és máris egy másik időben találtam magam, mikor még a Big Hit Entertainment egyik munkatársa megjelent a trainee-k gyakorlótermében, ahol én is voltam és kijelentette, hogy néhányunknak véget ér ez az időszak és egy sokkal nagyobb dolog veszi kezdetét, egy hét tagú banda keretében.
Mielőtt elkezdte felsorolni a neveket felkérték, hogy aki magára ismer, azonnal fáradjon át a próbaterem melletti irodába. Mindenki feszülten figyelt. Legnagyobb meglepetésemre legelsőnek az én nevem hangzott el és az örömtől ittas fejjel, a többi névre fittyet hányva sétáltam át az irodába, majd ültem le egy szimpatikus székre. Nem sokkal utánam egy furcsán egér arcú de helyes fiú lépett be és félénken helyet foglalt az asztal másik végénél, utána pedig egy magasabb srác akiről tudtam, hogy jól rappel, majd követték őket a többiek. Mikor az utolsó fiú is belépett, azt hiszem az volt az a pillanat, mikor beleköltöztek a pillangók a gyomromba. Amint megláttam megugrott a pulzusom. Egy nagyon fehér bőrű, érdekesen szép arcú ember lépett be a terembe, valahogy nem sikerült eddig még kiszúrnom őt a többi gyakornok közül. A többiek arca viszont nagyjából ismerős volt. Az arcán érdekes kissé távolságtartó kifejezés ült, amit később az évek során sem sikerült levetkőznie, ugyan a hülyéskedés az nála is egy mérvadó tevékenységnek számított, olyankor egy kicsit mindenki közelebb érezte magához. Amint később megtudtam, a neve nem volt más, mint Min Yoongi. Szerettem ahogy a neve hangzott, viszont egyáltalán nem illett hozzá, mivel túl édes volt. Talán ezért is kaphatott stage nevet, ami nem más, mint Suga.

Ezalatt a két év alatt viszont a pillangóim nem akartak eltűnni. Amikor csak megláttam galádul feltűntek a gyomromba. Pedig én igazán a finomabbik nem felé vonzódom. Igen, határozottam szerettem a csajokon legeltetni a szememet. A finom illatukat és a selymes bőrüket, ami felüdülés volt a többi BTS taggal töltött büdös próbáink után. Ezért nem tudtam hova tenni mikor azon kaptam magam, hogy Suga száját beszéd közben vagy nyakának fehér bőrét bámultam, esetleg a fel-fel húzódó pólója alól kibukkanó hasát. A legcikibb viszont az volt mikor rajtakapott, olyankor felöltötte az elérhetetlen kifejezést az arcára, de a szemeiben mintha némi elégedettség csillogott volna, vagy valami hasonló, de igazából nem tudom, mert nem értek az ilyen szarságokhoz.
Ezért is ütött kicsit szíven mikor kiderült, hogy vele leszek párban az új tv show-ban és ráadásul még utazgatni is fogunk, édes kettesben. Természetesen az már csak a grátisz, hogy ezek nem egy naposak lesznek, szóval ketten fogunk aludni egy hálószobában az esték nagy többségében. Csodálatosak lesznek az estéim Mr. Jégherceggel. Azt hiszem ezzel a gondolattal aludtam el aznap este.






Yoongi



Meglepett a dolog, hogy Taehyunggal osztottak egy csapatba. Tényleg nem gondoltam volna rá. Azt hittem, hogy Hoseokkal vagy Namjonnal fogok osztozni ezen a játékon. Ha játék ez egyáltalán. Kíváncsi leszek rá, az biztos. Nincs semmi gondom Taeval, mert nincs, csak eddig még nem beszélgettünk túl sokat. Ő általában a kicsikkel szórakozik, Jiminnel, Jungkookkal és Hoseokkal. Jó, mondjuk, Hoseok annyira nem kicsi. Bár, ha az értelmi szintet nézem…
A reggel aránylag unalmasan telt. Mindenki várta a közelgő tévé showt, csak egy-kettő tagot lesújtott a beosztás. Például Jungkookot, akit Jiminnel osztottak be. Láttam, egész reggel figyeltem, hogy turkálja az ételt és meredten, nagy szemekkel bambult maga elé, összepréselt ajkakkal. Széles vigyorral figyeltem a maknaet és szerintem nem csak én tettem így. Kíváncsi lennék amúgy, miért tart ennyire Jimintől. Vagy fél. Vagy csak idegesíti. Nem tudom.

Felsóhajtottam és lenyelve egy újabb falatot, az ajkaim közé vettem a másikat, közben magam sem tudom, hogyan, de Taehyungra tévedt a tekintetem, aki megnyalva az ajkait, figyelt engem, hosszasan, majd kieső szemekkel. Néha egészen furcsán viselkedett velem. Sokszor feltűnt már, hogy ha próbálunk, vagy táncolunk, állandóan bámul és nem tudtam eldönteni, hogy most simán béna vagyok vagy ügyes, vagy esetleg simán csak a fenekemet bámulja hatalmasra nőtt szemekkel. Mert ebben a legmegdöbbentőbb az volt, hogy nem is palástolt semmit. Ha Kim Taehyung bámulni akart, ő szemérmetlen módon bámult, akárhol és akármilyen helyzetben is van.

- Valami baj van? Talán speciális, ahogy a számba teszem a kaját? Tudod mi a titka? - mosolyogtam. - Felveszed a pálcikával, szorosan tartod benne az ételt és nagyra nyitod a szád – közben még imitáltam is, hogy vegye az adást és ennyire azért ne essen már ki a szemem –, aztán hamm! - Bekaptam a falatkát. Nagyokat pislogott, értetlenül. Felsóhajtottam és épp közöltem volna, hogy na, jó, akkor felteszem a kérdést, mit bámul, mert elég idegesítő, de Namjoon közbe szólt.

- Na, szóval. Van körül-belül másfél óránk összepakolni. Szerintem csomagoljon mindenki meleg és nyárias ruhát is, mert hát ki tudja, hová megyünk – sóhajtott, a tarkóját vakargatna. Ő Jinnel lett beosztva. Jungkook Jiminnel, Hoseok pedig potyautasként csatlakozott Namjoonhoz és Jinhez. Nem is értem, miért nem Jiminékhez vagy hozzánk jött.

- Igen – mondta Jin, elgondolkodva. - Pakoljak el nektek nasit? - kérdezte, széles mosollyal. Jimin hevesen bólogatott és erre a kérdésre végre Taehyung levette rólam a szemeit. Felsóhajtottam és zavartan a hajamba túrtam. Miért bámul ennyire feltűnően, bármit teszek? Szerintem az asztalra is szarhatnék, akkor is bámulna. Jó, oké, akkor ki nem bámulna? Talán Jungkook. Ő szerintem a szobájába szaladna.

- Jó, akkor csinálok szendvicseket, addig Namjoon, összepakolod nekem is a cuccaimat? - kérdezte, boci szemekkel, mire a rapper bólintott egyet, apró mosollyal. Ezek között biztos, hogy van valami. A nyakamat teszem rá.
Apró sóhajjal kaptam be egy újabb falat kaját, de Taehyung mit ad Isten, megint nézett. A fejére fogom borítani a reggelimet.

- Taehyung, az Istenért sem akarnálak megbántani, de elmondod, hogy mi a búbánatos eget bámulsz rajtam? Mert ha a műsor alatt is ezt fogod csinálni, nem csak én kapok majd idegrohamot, de a rajongók is, mert azt fogják hinni, hogy pszichopata vagy. Már, ha most nem hiszik azt – mondtam, ránézve, semleges arckifejezéssel. Tény, hogy néha én is szívesen megbámulnám, mert nagyon helyes arca van. Formás, szépen ívelt ajkai vannak, hatalmas szemei. Mindig elgondolkodtam, hogy egy férfinak hogy lehetnek ekkora szemei? Hihetetlen. És az orra is olyan szépen ívelt volt. Szóval, helyes volt, szép volt, de akkor sem bámulnám ennyire durván feltűnően, ha ő lenne a világ szépe. - Van rajtam valami, amiről senki sem szól és mindenki magában röhög? - kérdeztem újra, a szemeibe nézve.






Taehyung



Úgy éreztem Yoongi túl sokat kérdez ma reggel és a belső kisördögöm elkezdett ficánkolni. Szép lassan leraktam a kanalat amit a műzlimhez használtam, ezt a finom western étket a múlt hónapban fedeztem fel, azóta ezt eszem reggelire. Szóval, visszatérve a témához, leraktam a kanalamat majd ráérősen kitoltam a székemet és teljesen üres arccal odasétáltam Sugahoz és megálltam előtte. Ekkor látványosan kiült az arcára a meglepetés amire elmosolyodtam. Csak hogy fokozzam a helyzetet, megnyaltam az ujjamat és az arcához emeltem egészen közel a szájához, mire hátrahőkölt, de nem hagytam meglógni és közelebb léptem majd gyorsan megigazítottam a szemöldökét. Ekkorra már a szája is kinyílt a meglepetéstől. - Most már semmi. - mondtam majd röhögve odébb sétáltam és Jungkook nyakába csimpaszkodva elkezdtem magyarázni valamit az útról a többieknek. Mikor befejeztem a figyelemelterelő hadműveletemet hátrapillantottam. Ő még mindig ott állt nyitott szájjal engem nézve. Na azt hiszem ezentúl kicsit visszafogom magam a bámulással, már amennyire lehet. Rákacsintottam, majd kiviharzottam a szobából és elkezdtem összepakolni a dolgaimat a kis kirándulásunkra.

- Néézzük, alsógatya csekk, pólók csekk, gatyák és egyéb ruhaneműk csekk… Lássuk csak, mi hiányzik… Ah a mobil töltőm…- gondolkodtam hangosan mikor hallottam, hogy Namjoon elordítja magát – Haha, TaeTae kíváncsi leszek, hogy bírod majd egy hétig a pornód nélkül – hangzott. Amire azonnal válaszoltam is - Hidd el, hogy nem lesz gond… Majd megoldom a fürdőbe, Yoongi majd bedugja a fülébe a fülhallgatót. Hahaha – Erre jókedvű vihorászásokat hallottam a többi szobából. Viszont most, hogy Namjoon így felhozta a témát eszembe is jutott egy fontostárgy amit szépen bele is helyeztem a táskámba. A szuper finom málnás síkosító ami mindig az egyik nagymellű barátnőmre emlékeztet. Ránéztem a pirosas üvegre és valamiért Yoongie ugrott be róla… Az az időszak mikor olyan szép vörös színe volt a hajának, ami olyan nagyon kiemelte a tökéletes fehér bőrét. Oh a jó ég áldjon meg… Már megint csak rá terelődtek a gondolataim. Azt hiszem tényleg vissza kéne fognom magam.

Egy órával később a csomagjaink már a minibuszainkba voltak, amikben kettesével szállítanak minket bizonyos helyekre, amit előre nem mondanak meg, sőt mi több a szemünket is be fogják kötni… Aminek én speciel kifejezetten örülök, mivel így lesz alkalmam egy jó nagy szunyára. Mielőtt elindulunk lesz még egy pár perces forgatás, felveszik, ahogy beülünk a furgonokba, valamint amint kihúzunk az úti célokkal amiket azonnal a sofőrjeinknek adunk borítékostul. Ami azt illeti én egészen várom már, jó mókának ígérkezik ez az egész, még ha azzal az emberrel is megyek aki betelepítette ezeket az idegesítő pillangókat a gyomromba.






Yoongi



Hát, őszinte leszek. Megvártam azt a pár perces forgatást, amit még közösen végeztünk. A többiek jókat szórakoztak, kivéve Jungkook és Jin, ők nagyon csendben voltak. De a többiek egész felemelően kacarásztak, várták már az utat. Én személy szerint kicsit pikkeltem Taehyungra. Azért az a reggeli műsor, mikor olyan közel hajolt hozzám, elég ijesztő és pofátlan volt. Inkább tiszteletlen, igen. Én nem bírom, ha a kicsik tiszteletlenek velem. Lehet, hogy alacsony vagyok és vékonyka is, de engem tiszteljenek, mert megverem őket!
Mikor az úti célok húzásán volt a sor, én nem húztam semmit, csak elmentem Taehyung mellett, fel a furgonra, hogy majd ő húz. Végül is, ő van beindulva. Ha meg szar várost, vagy ne adj' Isten, országot választ, akkor majd tudom mivel cukkolni.

Mikor felszállt a járműre, láttam az arcán, hogy kicsit mérges volt, hogy én nem voltam mellette, mikor húzott, de hmpf, pont leszarom. Tiszteletlen és szemtelen velem, amellett egy csomószor rajtakapom, hogy bámul, de mindig sunyin… Csak bírjam ki ezt a pár napot egy olyan egoista taknyossal, mint ő. Nem rossz gyerek Taehyung, mert nem. Ha csendben van és épp normális pillanatában kapom el, akkor édes és aranyos is. Főleg, mikor alszik, akkor még szép is. De ilyenkor… nappal… igazából sokkal-de sokkal szemtelenebb, mint Jungkook Jiminnel, és hát ezt az én önérzetem ugye nem hagyja annyiban.

- Na, mit húztál? - kérdeztem, mire eldörmögte, hogy Japánt és első helynek Hokkaidot. Elkerekedtek a szemeim és elfintorodtam rögtön, a hajamba túrva. - Jobbat nem is tudtál volna, ott tudod, mennyire hideg van?! Rohadt hideg van ott… basszus… nem is pakoltam annyi meleg ruhát – dünnyögtem, összefont karokkal a mellkasom előtt. - Talán csak egy hosszú nadrágot és pulcsit raktam el, az meg bőven kevés – fintorogtam, mérgesen nézve ki az ablakon. - Nem tudtad volna mondjuk Afrikát húzni? Jó, mondjuk ott szénné égnék. De esetleg valami melegebb országot – sóhajtottam, lehunyt szemekkel.






Taehyung



- Hyung, tudod mit?! Adok neked pulcsit… Én viszonylag sok meleg ruhát hoztam. Csak hagyd abba a nyafogást! - Miután ilyen kedvesen válaszoltam neki, elfordultam és kifelé bámultam az ablakon. Egészen addig csendben ültünk míg a reptérre nem értünk. A repülő út is hasonlóan izgalmasan telt. Én aludtam ő pedig azt hiszem egyik kedvenc tevékenységét űzte, azaz dalszövegeket írogatott.

Miután megérkeztünk a hokkaidoi reptérre, ott frissen várt is minket egy taxi, ami elvitt a szálláshelyünkre. Sugával még mindig nem beszéltünk. Tisztán látszódott a sértettség az arcán, de nem tudott most zavarni, mert ő is bunkó volt velem, ráadásul azt sem tudom, miért.

Mivel ősz volt, a levegő már kicsit csípős volt, viszont ahhoz nem volt elég meleg, hogy az ember kabátot hordjon, de talán egy fázósabb embernek a pulcsi már kevés lehetne. Miközben mentünk a taxihoz, újságírók és rajongók hada várt már minket a fényképezőikkel. Sajnos most nem mehettünk oda autogramokat adni se beszélgetni, de ennek talán egy kicsit örültem is, mert valamiért elég furcsán néztek rám az emberek. Talán azért mert az időjárásnak nem megfelelően öltöztem? - Még mindig póló volt rajtam, mivel úgy gondoltam, kibírom azt a kis időt míg a taxihoz érünk, de ez a magyarázat nem nagyon stimmelt, mert valamiért a fejemet nézték… Lehet talán még a reggeli arcomon nevetnek, mivel most ébredtem fel… De nem tudom, elég furcsa.

A taxi út után egy fából készült fogadóhoz érkeztünk, aminek volt saját kinti forró japán fürdőtavacskája. A szobánk minden képzeletet felülmúlt, egy kétágyas saját ultramodern fürdőszobás belsőépítészeti csoda volt. Miután lepakoltuk a cuccainkat Suga azonnal felhívta a figyelmet az egyetlen rossz dologra a helyen.

- A szarér kellett ilyen hideg helyet húznod… Most egész éjszaka hideg szobában kell aludnunk, mert még nem jött el a fűtés szezon… Inkább el is megyek rögtön fürdeni, hogy felmelegedhessek - mondta majd belépett a fürdőbe és behúzta az ajtót. Én egy kicsit még pakolásztam, majd ledobtam magam a pihe puha, kellemesen süppedős ágyamra és csak bámultam ki a fejemből. Egy másfél perc után viszont eszembe jutott valami. A hotel előterében, már megint engem bámultak. Sőt két csinos japán lány még nevetgélve össze is súgott, mikor megláttak… Már tényleg érdekel, milyen lehet a fejem, ezért kihalásztam egy tükröt a táskámból, hogy megnézhessem magamat. Amint belenéztem azonnal elöntött a méreg, mivel onnan egy igazi sebhelyes kalóz bámult vissza… Mármint amennyire ezt szemceruzával ki lehet vitelezni. Ledobtam az ágyamra a tükröt és gondolkodás nélkül a fürdőhöz mentem és feltéptem az ajtaját közben elkezdve a Sugának tartogatott mini monológomat.


- HOGY AZ ISTENBE KÉPZELTED, HOGY MÍG ALSZOM, ÖSSZEFIRKÁLOD MINDEN HÜLYESÉGGEL A FEJEMET?! A REPtértől egészen idáig… - itt azt hiszem elakadt a szavam, mert elért az agyamig ami a szemem elé tárult. Suga éppen a zuhanyzóban állt, meztelenül. A haja vizes volt és szexi. Tátott szájjal bámultam rá, majd figyelmemet, egy, a nyakáról elindult vízsugár patak kötötte le ami, végigcsorgott a hófehér bőrén a mellkasától kezdve, a lapos hasán át, egészen a… Itt nagyot nyeltem, majd motyogtam valami bocsánatkérés szerűt, bevágtam a fürdő ajtaját és az ágyamba vetettem magamat, ezután pedig a fejemet a párnámba nyomtam. A pillangók vadul verdestek szárnyaikkal a hasamban. Legszívesebben elsüllyedtem volna a föld alá. Ahogy csukva volt a szemem, nem tudtam másra gondolni, csak Yoongi meztelen testének látványára, ami valószínűleg beleégett a retinámba… Úgy érzem érdekes heteknek nézünk elébe.

Megjegyzések

  1. Miért kellett itt abbahagyni??? X_X nagyon jo siess a kövi résszel ^^ :D ❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szípen! <3 Majd igyekszünk! Bár általában rajtam múlik a dolog... Nana elég termékeny ha írásról van szó >.<

      Törlés
  2. Itt vagyok, megjöttem Unnie! :D Már tegnap este elolvastam csak mire odaértem, hogy írok... bealudtam XD ^^"
    Furcsa páros. A minap olvastam velük az első történetet és ott megtetszettek, ezért kezdtem ebbe is bele. Egy próbát megér-gondoltam. Yoongi-t imádom Taehyung meg egy UFO nem lehet nem szeretni. XD
    Tetszik, hogy Suga olyan kis kemény, tekintélyt parancsoló de mégis kis huncut és talán... érzékeny. Pont, mint a való életben. *.* :3
    V-ről nem is beszélve. A kis perverz kukkoló. Imádom az ilyen csintalan személyiségű karaktereket. :3 ^^
    Nagyon tetszik a történet, jól írtok nagyon! ;-) (és itt jön az ígért hiszti rész >.<" :D )
    FOLYTASSÁTOK MINÉL HAMARABB! Légysziiii!!! Légyszi légyszi légyszi! *.* :3 :-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, köszönjük a kommentet, véleményezést. *-*
      Hát, nekünk onnan jött az ötlet, hogy hjaj, Sugát meg kellene khmkhm... (Perverzekvagyunk) és hát ki legyen az. Hát MinJi úgy döntött, Tae a legsemésebb, akárhogy nézi, majd ő, én meg bátran bólogattam, hogy aha, aha, aha. :D Aztán páff. Meg aztán, mindkettőnknek gyengéje Tae és Suga. xD (Bár, nekem Jungkook a biasom, de nehéz a döntés úgy ténylegesen. :D)
      Örülünk nagyon, hogy tetszett. *-* Most nálam kell hisztizni, mert én jönnék. XD
      Igyekszünk vele, ígérjük! <3 <3 <3

      Törlés
  3. Istenem egyet értek az elöttem íróval itt abahagyni??? Siesetek ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sietünk, sietünk :3
      Bár, most MinJi jönne~ XD

      Törlés
  4. Halihó! :) Juuuj, annyira boldog vagyok, hogy találtam ilyen párosítással is ficit :) olyan kevés van pedig ez a kedvencem T.T nagyon tetszik olvasom tovább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Awww, köszönjük és örülünk, hogy ennyire tetszik! *-*
      Bár, nem nagyon van folytatva, sajnos ennek az írása nagyon lassan megy, de majd igyekszünk vele. :3
      Köszönjük még egyszer! <3 <3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések